De publicatieperiode van 14 vacatures wordt verlengd tot en met 20 november

Alle informatie voor jonge Europese experten

De publicatieperiode van  14 vacatures voor junior experten van Europese nationaliteit wordt verlengd tot 20 november middernacht. 

 

Ben jij het talent dat we zoeken?

Word Junior Expert in Burundi, Guinee, Marokko, Mozambique, Palestina, Rwanda, Senegal of Oeganda!  

Het Juniorprogramma geeft je de kans een boeiende werkervaring op te doen in een ontwikkelingsproject van Enabel of bij een NGO zoals Kiyo, Broederlijk Delen en Iles De Paix. 

 

#GeefZinAanJouwTalent 

 

Heb je alle informatie gevonden die je nodig hebt om te solliciteren?

Vind alle informatie om te solliciteren in drie klikken op onze nieuwe website:  

Helemaal overtuigd? Klik dan een laatste keer HIER om te solliciteren! Dit kan nog tot zondag 20 november middernacht (Brusselse tijd). 

Je bent jonger dan 31 jaar en je voldoet aan alle toelatingsvoorwaarden zonder voorbehoud, dan kan je online solliciteren. Onze vacatures zijn alleen zichtbaar in de taal van het land (in het Engels of in het Frans)!

 

Volgende aanwervingscycli

Jonge experten die in de partnerlanden wonen en jonge experten met een technische en beroepsopleiding zullen tot 2023 moeten wachten om de beschikbare mogelijkheden te ontdekken. Jij wordt gevraagd om nog even geduld te hebben. Het Juniorprogramma staat nog niet open voor deze 2 profielen. Meer informatie volgt in de komende maanden. Hopelijk in het eerste kwartaal van 2023. 

 

Meer updates en publicaties

teams picture signature Nieuws

02 juli 2021

Enabel neemt deel aan multi-stakeholderproject om de Oostelijke Provincie van Rwanda te transformeren door het herstel van bossen en landschappen

Het Green Climate Fund (GCF) en de International Union for Conservation of Nature (IUCN) hebben een financieringsovereenkomst getekend voor het project ‘Transforming Eastern Province through adaptation’ (TREPA). Het GCF draagt 40 miljoen euro bij. Daarbovenop wordt 18 miljoen gemobiliseerd als cofinanciering van de Rwandese regering en andere projectuitvoerende instanties.

Lees meer

beekeeper in tanzania Nieuws

15 september 2021

EU, Enabel en ITC ondersteunen de bijenteelt in Tanzania

Vandaag hebben Jean Van Wetter, algemeen directeur van Enabel, en Pamela Coke-Hamilton, uitvoerend directeur van het International Trade Centre (ITC), een samenwerkingsovereenkomst ondertekend in Brussel voor een Europees project ter ondersteuning van de bijenteelt in zes regio's in Tanzania.

Lees meer

Nieuws

15 december 2022

Neem deel aan ons #EnablingTheFuture event

Neem deel aan ons #EnablingTheFuture event. Sociale innovatie als katalysator voor internationale samenwerking. Op ons kantoor in Brussel of online.

Lees meer

Nieuws

25 november 2022

Interview met Adélaïde Kourouma, projectverantwoordelijke Stedelijk Ondernemerschap in Guinee

Interview met Adélaïde Kourouma over stedelijk ondernemerschap in Guinee. Opkomende Guineese ondernemingen helpen groeien

Lees meer

Nieuws

16 november 2022

Enabel en de groep AFD ondertekenen een intentieverklaring voor meer samenwerking tussen Europese ontwikkelingsagentschappen

Op maandag 14 november hebben het Belgische ontwikkelingsagentschap Enabel en de groep AFD (bestaande uit het Agence française de développement en Expertise France) in Benin een intentieverklaring ondertekend voor nauwere Europese samenwerking en een sterker partnerschap om de grote mondiale uitdagingen aan te pakken waarmee Afrika en het Midden-Oosten worden geconfronteerd.

Lees meer

Nieuws

15 november 2022

COP27: jongeren uit de Sahel willen mee de klimaatagenda bepalen

Acht jongeren uit vier Sahellanden (Burkina Faso, Niger, Mali en Senegal) nemen deel aan de klimaattop in Egypte. Ze komen er op woensdag 16 november getuigen over wat de klimaatverandering voor hen betekent tijdens een paneldebat dat onder de titel Youth Setting the Climate Agenda - National, Regional, and Global Action georganiseerd wordt door het Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

Consent(Vereist)