Digital Talks | Belgisch Ontwikkelingsagentschap

Digital TalkS

Inspirerende bijeenkomsten rond ‘innovatie in ontwikkelingssamenwerking’ tijdens de middagpauze

De toekomst is digitaal. Digitale innovatie is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, en het potentieel is enorm. 

Door Digital Talks te organiseren, wil Enabel uitwisseling bevorderen rond 'Digital for Development', een prioriteit voor de Belgische ontwikkelingssamenwerking.

Wil je weten hoe een bepaald digitaal hulpmiddel ontwikkeling stimuleert? Of deel je graag een ervaring over Digital for Development? Neem dan deel aan een van onze Digital Talks! Of neem contact met ons op via digitaltalk@enabel.be  

Volgende digital talk

Divider text here
.

Vorige evenementen

Divider text here
Al gehoord van Design Thinking? Een methodologie die meer en meer gebruikt wordt door organisaties om hun werking te verbeteren. Nick Bogaert, werkte zowel voor organisaties in de sector van ontwikkelingssamenwerking als voor bedrijven in de Fortune 500. Hij schetst kort hoe design thinking werkt. 
De afwezigheid van vrouwen in de IT-sector is een fenomeen dat we onderschatten. Het Digital Leadership Institute wil dit probleem aanpakken door tieners en volwassen vrouwen te ondersteunen die op weg zijn om digitale onderneemsters en leidsters te worden. Oprichter en bestuurder, Cheryl Miller Van Dyck, vertelt over de missie van DLI.
Molengeek is een hub voor creatieve (digitale) ideeën en een incubator voor innovatieve startups in Molenbeek. Oprichter Ibrahim Ouassari legt uit waarom we organisaties zoals Molengeek nodig hebben in de ontwikkelingssector.
digital talks youtube kanaal
Blijf op de hoogte van de komende Digital Talks

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.