Projecten

Samen met onze partners voeren wij een 200-tal projecten uit voor een betere openbare dienstverlening aan de burgers en om de levensomstandigheden van de bevolking te verbeteren, voornamelijk op het Afrikaanse continent. Op ons platform Open.Enabel vind je alle gegevens en kun je het laatste nieuws volgen over de projecten.
sbSd0000ppp{
Op Open.Enabel kun je zien welke projecten wij uitvoeren, in welke landen, voor welke doeleinden, met welke financiering, en nog zo veel meer. 

Je kunt ook het laatste nieuws volgen van de projecten, welke activiteiten ze uitvoeren en wat ze verwezenlijken.

Open.Enabel is een informatieplatform dat bijdraagt aan de engagementen die België op zich genomen heeft in het kader van het IATI-initiatief rond de transparantie van hulp.

Stories

De meeste Palestijnse jongeren zitten zonder werk. Omdat bedrijven meestal op zoek zijn naar technisch geschoold personeel, is werkplekleren een deel van de oplossing.
Sinds 2012 voert de Oegandese regering een ambitieus programma uit om de jongerenwerkloosheid in te dijken met de steun van Enabel. Communicatie is daarbij cruciaal.
Via partnerschappen tussen overheidsinstellingen verruimt België zijn inspanningen voor ontwikkelingssamenwerking. Bovendien spreiden we zo de expertise van onze instellingen en ondernemingen internationaal tentoon. Jeanine Simbizi is de geknipte...

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.