Projecten

Samen met onze partners voeren wij een 200-tal projecten uit voor een betere openbare dienstverlening aan de burgers en om de levensomstandigheden van de bevolking te verbeteren, voornamelijk op het Afrikaanse continent. Op ons platform Open.Enabel vind je alle gegevens en kun je het laatste nieuws volgen over de projecten.
Op Open.Enabel kun je zien welke projecten wij uitvoeren, in welke landen, voor welke doeleinden, met welke financiering, en nog zo veel meer. 

Je kunt ook het laatste nieuws volgen van de projecten, welke activiteiten ze uitvoeren en wat ze verwezenlijken.

Open.Enabel is een informatieplatform dat bijdraagt aan de engagementen die België op zich genomen heeft in het kader van het IATI-initiatief rond de transparantie van hulp.

Stories

In Niger is de genderongelijkheid tussen jongens en meisjes op school groot. Het Sarraounia-proefproject sensibiliseert plattelandsgemeenschappen rond onderwijs voor meisjes door met hen dagelijks in contact te staan. 
Oeganda - Nieuwe onderwijsmethoden en stimulerende leeromgevingen zijn van groot belang voor de kwaliteit van het onderwijs.
VET Toolbox, wat is dat? Het nieuwe ontwikkelingsprogramma dat Enabel uitvoert met drie andere Europese agentschappen om de expertise over werkplekleren en beroepsonderwijs in partnerlanden te versterken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.