Stories | Enabel - Belgisch Ontwikkelingsagentschap

Stories

Verhalen over een wereld in verandering, over de mannen en de vrouwen in onze projecten. Getuigenissen van collega's over hoe we werken en wat we willen verwezenlijken.

EEN WERELD IN VERANDERING

Divider text here
Enabel ondersteunt de Senegalese regering bij het uitwerken van haar landbouwbeleid. Digitale technologieën kunnen hierbij een belangrijke rol spelen om de geleverde inspanningen te versterken en op te schalen.
Covid-19 heeft het onderwijs over de hele wereld ernstig verstoord. Ook in Oeganda, waar afstandsonderwijs niet vanzelfsprekend is. Enabel biedt zijn Sandbox strategie aan. 
Enabel werkt samen met de Rwandese regering en heeft via het ministerie van Volksgezondheid en het Rwanda Biomedisch Centrum (RBC) de strijd tegen de pandemie aangebonden. 
Om Senegal te ondersteunen in zijn economische en sociale aanpak van de Corona-epidemie past Enabel zijn interventies aan. 
Sandra Galbusera is landenvertegenwoordigster voor Enabel in Niger. Als vertegenwoordigster is het haar taak om de programma's te beheren en ervoor te zorgen dat ze goed worden uitgevoerd. Achter haar functie als vertegenwoordigster schuilt iemand...
Oeganda slaagt er tot nu toe in om het besmettingspercentage van Covid-19 laag te houden. Om de verspreiding nog verder in te dammen wil de regering ook inzetten op gedragsveranderingscommunicatie, Enabel biedt steun.

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.