België

Enabel is ook actief in België: een opleiding over mondiale vraagstukken, banen voor jonge ontwikkelingswerkers, promotie van eerlijke en duurzame handel en 'wereldburgerschapseducatie' in de scholen.

WAT WE DOEN

Divider text here

Het Trade for Development Centre

Het Trade for Development Centre (TDC) promoot eerlijke en duurzame producten in België door onder andere de coördinatie van de jaarlijkse campagne ‘de Week van de Fair Trade’ in oktober. TDC informeert over de (markt)tendensen in eerlijke en duurzame handel en biedt ook financiële steun en opleidingen in marketing en/of business management aan producenten van duurzame producten in het Zuiden.

Het Junior Programma

Jongeren onder 31 jaar kunnen één of twee jaar werkervaring opdoen in de internationale samenwerking dankzij het Juniorprogramma. De projecten van Enabel en van de deelnemende Belgische ngo’s bieden interessante mogelijkheden voor jonge professionals met zeer uiteenlopende profielen.

Kleur Bekennen

Vlaamse en Brusselse scholen en leerkrachten kunnen bij Kleur Bekennen terecht voor educatief materiaal over wereldburgerschap, gericht op leerlingen tussen 3 en 18 jaar.
Contacteer Enabel

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.