Wat doet Enabel in België? | Enabel - Belgisch Ontwikkelingsagentschap

  België

Enabel is ook actief in België: een opleiding over mondiale vraagstukken, banen voor jonge ontwikkelingswerkers, promotie van eerlijke en duurzame handel en 'wereldburgerschapseducatie' in de scholen.

WAT WE DOEN

Divider text here

Het Trade for Development Centre

Het Trade for Development Centre (TDC) promoot eerlijke en duurzame producten in België door onder andere de coördinatie van de jaarlijkse campagne ‘de Week van de Fair Trade’ in oktober. TDC informeert over de (markt)tendensen in eerlijke en duurzame handel en biedt ook financiële steun en opleidingen in marketing en/of business management aan producenten van duurzame producten in het Zuiden.

Het Juniorprogramma

Jongeren onder 31 jaar kunnen één of twee jaar werkervaring opdoen in de internationale samenwerking dankzij het Juniorprogramma. De projecten van Enabel en van de deelnemende Belgische ngo’s bieden interessante mogelijkheden voor jonge professionals met zeer uiteenlopende profielen.


Kruit

Kruit biedt de sectoren onderwijs en mondiaal burgerschap strategische ondersteuning, versterkt de pedagogische praktijken en positioneert zich als een centrum van kennis, innovatie en expertise op het gebied van mondiaal burgerschapsonderwijs.

Contacteer Enabel

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.