Enabel in Senegal | Belgisch Ontwikkelingsagentschap

senegal

Het samenwerkingsakkoord tussen België en Senegal voor 2019-2023 ondersteunt de economische, sociale en ecologische stabiliteit van Senegal. De programma’s willen zich actief inzetten voor gelijke rechten en kansen voor de bevolking uit de regio Sine-Saloum.

WAT WE DOEN

Divider text here

Gezondheidszorg

Ons gezondheidsprogramma steunt op 3 pijlers: de toegang tot informatie, opleiding en vorming op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid verbeteren; gendergerelateerd geweld voorkomen en de slachtoffers ervan verzorgen; en hoogwaardige diensten voor seksuele en reproductieve gezondheid aanbieden.

Ondernemerschap

Enabel wil een moderne, competitieve en duurzame infrastructuur voor de voedingsmiddelenindustrie in de regio Sine-Saloum helpen oprichten. Daarom zal het financiële, technische, menselijke en sociale kapitaal van kleine en middelgrote ondernemingen versterkt worden.

Capaciteitsversterking

Enabel ondersteunt iedereen die betrokken is bij onze projecten of werkt voor partnerorganisaties met het uitbouwen van digitale vaardigheden en managementcapaciteiten. Op deze manier kunnen alle betrokkenen werken met de digitale tools die onze projecten opzetten, en kunnen ze de hulpmiddelen efficiënt beheren.
Enabel voert projecten uit in Senegal met betrekking tot gezondheid en ondernemerschap.
BEKIJK DE PROJECTEN
Contacteer Enabel in Senegal

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.