Werken voor Enabel | Belgisch Ontwikkelingsagentschap

Werken voor Enabel

Jobs

Onze vacatures staan open voor iedereen die voldoet aan de voorwaarden zoals beschreven in de advertenties. Enabel zet zich in voor gelijke kansen en diversiteit binnen ons personeelsbestand. Wij discrimineren niet op basis van geslacht, afkomst, leeftijd, religie, seksuele geaardheid, beperking of enige andere factor dan vaardigheden.

Openstaande vacatures

Overheidsopdrachten

Enabel en de overheden van de partnerlanden passen de regelgeving voor overheidsopdrachten toe om de nodige goederen, diensten en werken aan te schaffen, zoals studies, technische assistentie en opleidingen, advies, informaticamateriaal, enz.

Bekijk de aankondigingen van de overheidsopdrachten

Subsidies

Enabel financiert, in de vorm van subsidies, activiteiten die bijdragen aan de doelstellingen van zijn programma's. Geïnteresseerden kunnen deelnemen door te reageren op de zogenoemde 'oproepen tot het indienen van voorstellen'.

meer weten

Contractanten 

In het kader van zijn Transparantiebeleid verbindt Enabel zich ertoe om jaarlijks de gunning informatie bekend te maken over overheidsopdrachten, publiek-publieke samenwerkingsovereenkomsten en subsidies van meer dan 15.000 euro. 

bekijk gunning informatie
JUNIORPROGRAMMA
Het Juniorprogramma biedt jongeren een uitgelezen kans om een carrière te starten in de ontwikkelingssamenwerking. Een of twee jaar lang dragen de Junior Experts rechtstreeks bij aan een project van Enabel of van een ngo op het terrein.
meer weten

BLIJF OP DE HOOGTE

Divider text here
Volg onze acties en de laatste trends in internationale samenwerking.