Activiteitenverslag 2020 - 2021 | Enabel - Belgian Development Agency
Jaarverslag 2020

Activiteitenverslag 2020 - 2021

Het activiteitenverslag 2020-2021 van Enabel blikt terug op een bijzonder jaar. De coronapandemie heeft de wereld door elkaar geschud en niemand weet echt wat de impact ervan zal zijn op de langere termijn.

In het activiteitenverslag vertellen we aan de hand van talloze voorbeelden hoe we in coronatijden zijn blijven doorgaan om verandering mogelijk te maken en significante resultaten te boeken.

Ondanks de moeilijke context en het feit dat 80% van onze activiteiten in een fragiele context plaatsvindt, is Enabel erin geslaagd zijn activiteiten uit te breiden. We blijven op koers om onze ambitie 2030 waar te maken, om ieder jaar meer te doen en een grotere impact te hebben in Afrika en het Midden-Oosten. Zo blijven we de bevoorrechte partner van de Belgische overheid om het Belgische internationale ontwikkelingsbeleid uit te voeren. Zo worden we almaar meer erkend als een toonaangevende Europese speler. En zo behouden we het vertrouwen van onze partnerlanden, waarmee we samen de mondiale uitdagingen aanpakken. 

Het activiteitenverslag is eveneens beschikbaar in een digitale versie via deze link:

https://www.enabel.be/nl/content/activiteitenverslag-2020-2021

Publicatie Details