Ben jij het talent dat we zoeken? Doe mee aan het Juniorprogramma en solliciteer tot 27 maart 2023!

Job alert voor jonge talenten met de Europese nationaliteit

Geef zin aan je talent!  
Ook jij kunt Junior Expert in internationale ontwikkeling worden.  

📣 JobAlert: Het Juniorprogramma is op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde Junior Experten om in een ontwikkelingsproject van de internationale solidariteit aan de slag te gaan. Tussen 9 en 27 maart 2023 worden nieuwe vacatures open voor jonge talenten met de Europese nationaliteit.  

De jonge Europese experten hebben de gelegenheid om aan de slag te gaan in een ontwikkelingsproject uitgevoerd door Enabel of te gaan werken bij een niet-gouvernementele partnerorganisatie zoals Vétérinaires sans Frontières, Louvain Coopération, Search for Common Ground, Join For Water, ULB Cooperation, Rikolto and Avocats Sans Frontières. De nieuwe vacatures zijn online beschikbaar en de gastprojecten bevinden zich in de volgende partnerlanden: Burundi, Benin, Guinee, Marokko, DR Congo , Rwanda, Senegal en Oeganda. 

Geïnteresseerd? Op maandag 13 maart 2023 vindt een algemene informatiesessie plaats om het programma en de toelatingsvoorwaarden om te solliciteren toe te lichten. De informatie om je in te schrijven vind je hier.

 

Het Juniorprogramma kort gezegd

Het Juniorprogramma geeft je de kans om gedurende maximaal twee jaar professioneel mee te werken aan een ontwikkelingsproject. In het kader van ontwikkelingsprojecten die door Enabel of door onze 28 partner-ngo’s worden beheerd, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en toon je de impact van jouw engagement als wereldburger. 

Kom je in aanmerking? Ben je jonger dan 31 jaar en wil je graag aan de slag in één van de partnerlanden van Belgische gouvernementele samenwerking? 

Tot 27 maart 2023 (middernacht – Brusselse tijd) kan iedereen die, zonder voorbehoud voldoet aan de voorwaarden, zich kandidaatstellen op de online rekruteringswebsite van het Juniorprogramma  

 De vacatures worden gepubliceerd in de taal van het land (Engels of Frans)! 

 

 

Meer updates en publicaties

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan