Ben jij het talent dat we zoeken? Doe mee aan het Juniorprogramma en solliciteer tot 27 maart 2023!

Job alert voor jonge talenten met de Europese nationaliteit

Geef zin aan je talent!  
Ook jij kunt Junior Expert in internationale ontwikkeling worden.  

📣 JobAlert: Het Juniorprogramma is op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde Junior Experten om in een ontwikkelingsproject van de internationale solidariteit aan de slag te gaan. Tussen 9 en 27 maart 2023 worden nieuwe vacatures open voor jonge talenten met de Europese nationaliteit.  

De jonge Europese experten hebben de gelegenheid om aan de slag te gaan in een ontwikkelingsproject uitgevoerd door Enabel of te gaan werken bij een niet-gouvernementele partnerorganisatie zoals Vétérinaires sans Frontières, Louvain Coopération, Search for Common Ground, Join For Water, ULB Cooperation, Rikolto and Avocats Sans Frontières. De nieuwe vacatures zijn online beschikbaar en de gastprojecten bevinden zich in de volgende partnerlanden: Burundi, Benin, Guinee, Marokko, DR Congo , Rwanda, Senegal en Oeganda. 

Geïnteresseerd? Op maandag 13 maart 2023 vindt een algemene informatiesessie plaats om het programma en de toelatingsvoorwaarden om te solliciteren toe te lichten. De informatie om je in te schrijven vind je hier.

 

Het Juniorprogramma kort gezegd

Het Juniorprogramma geeft je de kans om gedurende maximaal twee jaar professioneel mee te werken aan een ontwikkelingsproject. In het kader van ontwikkelingsprojecten die door Enabel of door onze 28 partner-ngo’s worden beheerd, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en toon je de impact van jouw engagement als wereldburger. 

Kom je in aanmerking? Ben je jonger dan 31 jaar en wil je graag aan de slag in één van de partnerlanden van Belgische gouvernementele samenwerking? 

Tot 27 maart 2023 (middernacht – Brusselse tijd) kan iedereen die, zonder voorbehoud voldoet aan de voorwaarden, zich kandidaatstellen op de online rekruteringswebsite van het Juniorprogramma  

 De vacatures worden gepubliceerd in de taal van het land (Engels of Frans)! 

 

 

Meer updates en publicaties

Nieuws

24 maart 2023

Vrouwen centraal in de sociale en solidaire economie

In de provincie Tata in de Marokkaanse regio Souss-Massa maakt de vrouwencoöperatie ‘Tiguisselt’ furore. De coöperatie is een echte springplank voor vrouwenemancipatie en een motor voor groei in de lokale economie.

Lees meer

young people at Station J Nieuws

23 maart 2023

Station J: de blik van jonge Palestijnen verruimen

Enabel sloot een partnerschap met Station J om jonge innovators en potentiële ondernemers en onderneemsters te begeleiden van de ideefase naar investeringen en werkgelegenheid.

Lees meer

Nieuws

14 maart 2023

Digitale technologieën tillen het onderwijs in Oeganda naar een hoger niveau

Lees meer

learning centre in Bani Zeid, Palestine Nieuws

28 februari 2023

Nieuw leven voor erfgoed in Palestina

Op de Westelijke Jordaanoever, in Palestina, renoveerden wij historische gebouwen. Focus op Bani Zeid, een gemeente waar een oud familiehuis een centrum voor kinderen met leerproblemen werd.

Lees meer

Nieuws

31 januari 2023

Kweken van kleine herkauwers in Mali: het verhaal van Nana Sangaré Dembélé 

In Mali verhoogt het professionaliseren van het vetmesten van kleine herkauwers door vrouwen het gezinsinkomen en de weerbaarheid van familiebedrijven tegen klimaatverandering. Nana Sangaré Dembélé kreeg een technische opleiding en werd zelf trainer.

Lees meer

Two women look into the camera showing their garden in Niger. A girls hides behind a tree. Goats are running around the garden. Nieuws

01 februari 2023

Biogas voor huishoudelijk gebruik, een duurzame energieoplossing getest in Niger

In Niger kookt meer dan 90 % van de bevolking op hout. Dat is heel slecht voor het milieu. Om dat probleem aan te pakken, experimenteert Enabel met de productie van biogas voor huishoudelijk gebruik bij 10 landbouwers-veehoudersgezinnen in de dorpen Nawdéo en Rounto Tanda in de regio Dosso. Lees meer.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

Consent(Vereist)