Ben jij het talent dat we zoeken? Doe mee aan het Juniorprogramma en solliciteer tot 27 maart 2023!

Job alert voor jonge talenten met de Europese nationaliteit

Geef zin aan je talent!  
Ook jij kunt Junior Expert in internationale ontwikkeling worden.  

📣 JobAlert: Het Juniorprogramma is op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde Junior Experten om in een ontwikkelingsproject van de internationale solidariteit aan de slag te gaan. Tussen 9 en 27 maart 2023 worden nieuwe vacatures open voor jonge talenten met de Europese nationaliteit.  

De jonge Europese experten hebben de gelegenheid om aan de slag te gaan in een ontwikkelingsproject uitgevoerd door Enabel of te gaan werken bij een niet-gouvernementele partnerorganisatie zoals Vétérinaires sans Frontières, Louvain Coopération, Search for Common Ground, Join For Water, ULB Cooperation, Rikolto and Avocats Sans Frontières. De nieuwe vacatures zijn online beschikbaar en de gastprojecten bevinden zich in de volgende partnerlanden: Burundi, Benin, Guinee, Marokko, DR Congo , Rwanda, Senegal en Oeganda. 

Geïnteresseerd? Op maandag 13 maart 2023 vindt een algemene informatiesessie plaats om het programma en de toelatingsvoorwaarden om te solliciteren toe te lichten. De informatie om je in te schrijven vind je hier.

 

Het Juniorprogramma kort gezegd

Het Juniorprogramma geeft je de kans om gedurende maximaal twee jaar professioneel mee te werken aan een ontwikkelingsproject. In het kader van ontwikkelingsprojecten die door Enabel of door onze 28 partner-ngo’s worden beheerd, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en toon je de impact van jouw engagement als wereldburger. 

Kom je in aanmerking? Ben je jonger dan 31 jaar en wil je graag aan de slag in één van de partnerlanden van Belgische gouvernementele samenwerking? 

Tot 27 maart 2023 (middernacht – Brusselse tijd) kan iedereen die, zonder voorbehoud voldoet aan de voorwaarden, zich kandidaatstellen op de online rekruteringswebsite van het Juniorprogramma  

 De vacatures worden gepubliceerd in de taal van het land (Engels of Frans)! 

 

 

Meer updates en publicaties

kid jumping on a stage Nieuws

08 juni 2024

Investeren in de toekomst : activiteitenverslag 2023 – 2024

Lees waarom we de internationale samenwerking moeten upcyclen. Waarom Enabel niet alleen een Belgisch, maar ook een Europees en Afrikaans agentschap is. Over de start van activiteiten in een nieuw land: Oekraïne. Over de start van nieuwe activiteiten in de sector van de groene waterstof.

Lees meer

women selecting coffee grounds Nieuws

07 juni 2024

Waardig werk voor een betere sociale bescherming

Jobs creëren, werknemersrechten, sociale bescherming en dialoog: in de regio van de Grote Meren voeren we een reeks projecten uit die uitsluitend gericht zijn op het bereiken van deze doelstellingen.

Lees meer

Man working in a hospital laboratory Nieuws

07 juni 2024

Moderniseren, opleiden, zorg verlenen

In Burundi houdt Enabel zich al meer dan tien jaar bezig met de gezondheidszorg die tot aanzienlijke verbeteringen heeft geleid : het moderniseren van de medische infrastructuur, het digitaliseren van de gezondheidsdiensten, en het opleiden van het personeel.

Lees meer

Nieuws

07 juni 2024

Groei? Ja, maar inclusieve groei

Economische groei komt niet altijd iedereen ten goede. Enabel streeft daarom naar “inclusieve groei” die ook vrouwen, jongeren en kwetsbare groepen ten goede komt. Zo doen we dat.

Lees meer

square in Kyiv, Ukraine Nieuws

07 juni 2024

Oekraïne: nieuw land, nieuwe uitdagingen

In december 2023 gaf de Belgische regering Enabel de opdracht om een programma te lanceren ter ondersteuning van de wederopbouw in Oekraïne.

Lees meer

Deux jeunes acteurs sur un tournage Nieuws

07 juni 2024

Creatieve ondernemers

Guinée Créative werd gelanceerd in 2021 en ondersteunt de opkomst van bedrijven die actief zijn in de mode-, design- en audiovisuele sector.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan