België

In België richt Enabel zich op opleiding in mondiale vraagstukken, werkgelegenheid voor jonge ontwikkelingssamenwerkers, bevordering van eerlijke en duurzame handel en onderwijs in mondiaal burgerschap op scholen.

Het Trade for Development Centre

Het Trade for Development Centre (TDC)  promoot eerlijke en duurzame producten in België door onder andere de coördinatie van de jaarlijkse campagne ‘de Week van de Fair Trade’ in oktober. TDC informeert over de (markt)tendensen in eerlijke en duurzame handel en biedt ook financiële steun en opleidingen in marketing en/of business management aan producenten van duurzame producten in het Zuiden.

fair trade on board

Het Juniorprogramma

Jongeren onder 31 jaar kunnen één of twee jaar werkervaring opdoen in de internationale samenwerking dankzij het Juniorprogramma. De projecten van Enabel en van de deelnemende Belgische ngo’s bieden interessante mogelijkheden voor jonge professionals met zeer uiteenlopende profielen.

two women interaa

BeGlobal

BeGlobal biedt de sectoren onderwijs en mondiaal burgerschap strategische ondersteuning, versterkt de pedagogische praktijken en positioneert zich als een centrum van kennis, innovatie en expertise op het gebied van mondiaal burgerschapsonderwijs.

Teacher shows globe to children.

Contacteer Enabel Belgïe

Hoogstraat 147
1000 Brussel | België
T +32 2 505 37 00 | info@enabel.be
T +32 478 84 33 17

Nieuws & evenmenten

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan