Word lid van ons team in DR Congo!

Enabel zoekt medewerkers voor projecten in DR Congo. We zoeken verschillende profielen zoals projectmanagers, genderexperts, landbouwexperts, experts in beroepsopleiding of gezondheidszorg evenals administratieve, financiële en logistieke functies en vele andere…

 

Geïnteresseerd?

 

Check de vacatures op onze website.

 

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe een werkdag van een Enabel-medewerker in DR Congo eruit ziet? Bekijk de getuigenis van Feten, een expert op het gebied van beroepsintegratie in Kisangani.

Vind je geen profiel dat direct bij je past, maar ben je geïnteresseerd om voor ons te werken in DR Congo ? Kijk dan regelmatig op de website! In de loop van januari zullen nog verschillende andere vacatures worden gepubliceerd.

 

België en DR Congo zetten hun bilaterale samenwerking voort

Van 2023 tot 2027 wordt een nieuw bilateraal programma uitgevoerd. Het doel is bij te dragen tot de opheffing van systemische ongelijkheden. Er leven nog te veel mensen onder de armoedegrens. In nauwe samenwerking met onze Congolese partners willen we daar iets aan doen.

We werken aan vier hoofdthema’s:

1. Het potentieel van de Congolese jeugd versterken
2. Toegang tot kwalitatieve sociale diensten
3. Voedselzekerheid en duurzame landbouw
4. Inclusief bestuur

De nieuwe projecten lopen in de provincies Zuid-Ubangi, Tshopo, Zuid-Kivu, Hoog-Katanga, Lualaba, Oost-Kasaï, Lomami en Kinshasa.

 

 

Wil je ons team in DR Congo versterken en je talent inhoud geven ?

 

Dat kan, via onze website.

 

Meer updates en publicaties

kid jumping on a stage Nieuws

08 juni 2024

Investeren in de toekomst : activiteitenverslag 2023 – 2024

Lees waarom we de internationale samenwerking moeten upcyclen. Waarom Enabel niet alleen een Belgisch, maar ook een Europees en Afrikaans agentschap is. Over de start van activiteiten in een nieuw land: Oekraïne. Over de start van nieuwe activiteiten in de sector van de groene waterstof.

Lees meer

Jean van wetter and delphine moralis Nieuws

07 juni 2024

Upcycling International Cooperation

Lees het voorwoord van Jean Van Wetter en Delphine Moralis uit het activiteitenverslag 2023-2024.

Lees meer

women selecting coffee grounds Nieuws

07 juni 2024

Waardig werk voor een betere sociale bescherming

Jobs creëren, werknemersrechten, sociale bescherming en dialoog: in de regio van de Grote Meren voeren we een reeks projecten uit die uitsluitend gericht zijn op het bereiken van deze doelstellingen.

Lees meer

Man working in a hospital laboratory Nieuws

07 juni 2024

Moderniseren, opleiden, zorg verlenen

In Burundi houdt Enabel zich al meer dan tien jaar bezig met de gezondheidszorg die tot aanzienlijke verbeteringen heeft geleid : het moderniseren van de medische infrastructuur, het digitaliseren van de gezondheidsdiensten, en het opleiden van het personeel.

Lees meer

Nieuws

07 juni 2024

Groei? Ja, maar inclusieve groei

Economische groei komt niet altijd iedereen ten goede. Enabel streeft daarom naar “inclusieve groei” die ook vrouwen, jongeren en kwetsbare groepen ten goede komt. Zo doen we dat.

Lees meer

square in Kyiv, Ukraine Nieuws

07 juni 2024

Oekraïne: nieuw land, nieuwe uitdagingen

In december 2023 gaf de Belgische regering Enabel de opdracht om een programma te lanceren ter ondersteuning van de wederopbouw in Oekraïne.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan