Word lid van ons team in DR Congo!

Enabel zoekt medewerkers voor projecten in DR Congo. We zoeken verschillende profielen zoals projectmanagers, genderexperts, landbouwexperts, experts in beroepsopleiding of gezondheidszorg evenals administratieve, financiële en logistieke functies en vele andere…

 

Geïnteresseerd?

 

Check de vacatures op onze website.

 

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe een werkdag van een Enabel-medewerker in DR Congo eruit ziet? Bekijk de getuigenis van Feten, een expert op het gebied van beroepsintegratie in Kisangani.

Vind je geen profiel dat direct bij je past, maar ben je geïnteresseerd om voor ons te werken in DR Congo ? Kijk dan regelmatig op de website! In de loop van januari zullen nog verschillende andere vacatures worden gepubliceerd.

 

België en DR Congo zetten hun bilaterale samenwerking voort

Van 2023 tot 2027 wordt een nieuw bilateraal programma uitgevoerd. Het doel is bij te dragen tot de opheffing van systemische ongelijkheden. Er leven nog te veel mensen onder de armoedegrens. In nauwe samenwerking met onze Congolese partners willen we daar iets aan doen.

We werken aan vier hoofdthema’s:

1. Het potentieel van de Congolese jeugd versterken
2. Toegang tot kwalitatieve sociale diensten
3. Voedselzekerheid en duurzame landbouw
4. Inclusief bestuur

De nieuwe projecten lopen in de provincies Zuid-Ubangi, Tshopo, Zuid-Kivu, Hoog-Katanga, Lualaba, Oost-Kasaï, Lomami en Kinshasa.

 

 

Wil je ons team in DR Congo versterken en je talent inhoud geven ?

 

Dat kan, via onze website.

 

Meer updates en publicaties

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan