Ben je klaar voor het avontuur? Solliciteer nu voor het Juniorprogramma

Job alert voor jonge experten met de Europese nationaliteit

Sinds 2 november staan 14 nieuwe vacatures open voor jonge talenten van Europese nationaliteit in verschillende sectoren.

 

De jonge Europese experten krijgen de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een project van het agentschap zelf, of te werken bij een niet-gouvernementele organisatie zoals Broederlijk Delen, Kiyo of Iles de Paix. .

Job alert : publicatie van 14 vacatures voor jonge experten van Europese nationaliteit van 2 tot 15 november 2022. Er zijn vacatures om aan de slag te gaan in een project in Burundi, Guinee, Marokko, Mozambique, Palestina, Rwanda, Senegal en Oeganda.

 

Geef zin aan je talent!

 

 

Het Juniorprogramma kort gezegd

Het Juniorprogramma geeft je de kans om gedurende maximaal twee jaar professioneel mee te werken aan een ontwikkelingsproject. In het kader van ontwikkelingsprojecten die door Enabel of door onze 28 partner-ngo’s worden beheerd, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en toon je de impact van jouw engagement als wereldburger.

 

Kom je in aanmerking?

Ben je jonger dan 31 jaar en wil je graag aan de slag in één van de partnerlanden van Belgische gouvernementele samenwerking?

Tot 15 november (middernacht – Brusselse tijd), kan iedereen die zonder voorbehoud voldoet aan de voorwaarden zich kandidaatstellen via het online platform van het Juniorprogramma. Onze vacatures zijn in de taal van het land gepubliceerd (Engels of Frans).

 

Volgende aanwervingscycli

⚠️ Jonge experten die in de partnerlanden wonen en jonge experten met een technische en beroepsopleiding zullen tot 2023 moeten wachten om de beschikbare mogelijkheden te ontdekken.

 

Meer updates en publicaties

Nieuws

24 maart 2023

Vrouwen centraal in de sociale en solidaire economie

In de provincie Tata in de Marokkaanse regio Souss-Massa maakt de vrouwencoöperatie ‘Tiguisselt’ furore. De coöperatie is een echte springplank voor vrouwenemancipatie en een motor voor groei in de lokale economie.

Lees meer

young people at Station J Nieuws

23 maart 2023

Station J: de blik van jonge Palestijnen verruimen

Enabel sloot een partnerschap met Station J om jonge innovators en potentiële ondernemers en onderneemsters te begeleiden van de ideefase naar investeringen en werkgelegenheid.

Lees meer

Two men look at a small hydro power plant in the Manica province of Mozambique. Nieuws

27 maart 2023

Van water naar energie

De ambitie van de regering van Mozambique is duidelijk: Energia para Todos – Energie voor iedereen. De weg naar dat doel is complex. Lees hoe we hier samen met de overheid van Mozambique aan bouwen.

Lees meer

Nieuws

14 maart 2023

Digitale technologieën tillen het onderwijs in Oeganda naar een hoger niveau

Lees meer

Nieuws

09 maart 2023

Juniorprogramma – Job alert voor jonge talenten met de Europese nationaliteit

Van 9 tot 27 maart 2023 zijn nieuwe vacatures online beschikbaar voor jonge professionals met de Europese nationaliteit. Grijp deze kans om aan de slag te gaan in één ontwikkelingsproject uitgevoerd door Enabel of door een niet-gouvernementele partnerorganisatie.

Lees meer

learning centre in Bani Zeid, Palestine Nieuws

28 februari 2023

Nieuw leven voor erfgoed in Palestina

Op de Westelijke Jordaanoever, in Palestina, renoveerden wij historische gebouwen. Focus op Bani Zeid, een gemeente waar een oud familiehuis een centrum voor kinderen met leerproblemen werd.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

Consent(Vereist)