Ben je klaar voor het avontuur? Solliciteer nu voor het Juniorprogramma

Job alert voor jonge experten met de Europese nationaliteit

Sinds 2 november staan 14 nieuwe vacatures open voor jonge talenten van Europese nationaliteit in verschillende sectoren.

 

De jonge Europese experten krijgen de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een project van het agentschap zelf, of te werken bij een niet-gouvernementele organisatie zoals Broederlijk Delen, Kiyo of Iles de Paix. .

Job alert : publicatie van 14 vacatures voor jonge experten van Europese nationaliteit van 2 tot 15 november 2022. Er zijn vacatures om aan de slag te gaan in een project in Burundi, Guinee, Marokko, Mozambique, Palestina, Rwanda, Senegal en Oeganda.

 

Geef zin aan je talent!

 

 

Het Juniorprogramma kort gezegd

Het Juniorprogramma geeft je de kans om gedurende maximaal twee jaar professioneel mee te werken aan een ontwikkelingsproject. In het kader van ontwikkelingsprojecten die door Enabel of door onze 28 partner-ngo’s worden beheerd, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en toon je de impact van jouw engagement als wereldburger.

 

Kom je in aanmerking?

Ben je jonger dan 31 jaar en wil je graag aan de slag in één van de partnerlanden van Belgische gouvernementele samenwerking?

Tot 15 november (middernacht – Brusselse tijd), kan iedereen die zonder voorbehoud voldoet aan de voorwaarden zich kandidaatstellen via het online platform van het Juniorprogramma. Onze vacatures zijn in de taal van het land gepubliceerd (Engels of Frans).

 

Volgende aanwervingscycli

⚠️ Jonge experten die in de partnerlanden wonen en jonge experten met een technische en beroepsopleiding zullen tot 2023 moeten wachten om de beschikbare mogelijkheden te ontdekken.

 

Meer updates en publicaties

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en internationale ontwikkelingstrends belicht vanuit Belgisch perspectief.

Newsletter NL

"*" geeft vereiste velden aan